24/7 kwaliteit

Vraagt uw gezondheidssituatie om zorgondersteuning, dan kunt u op ons rekenen. Wij bieden in dat geval velerlei zorgactiviteiten en –diensten aan. Deze zijn er altijd op gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Dit zorgaanbod is zeven dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar. En omdat elke bewoner anders is en een andere vraag heeft, vinden wij het belangrijk om zorg op maat te leveren. Dat vraagt van onze medewerkers dat zij elke bewoner ‘echt’ kennen. Dat zij weten wat bewoners belangrijk vinden in het leven. Het gaat dan om luisteren en om (opr)echte aandacht en interesse. Zodat u als bewoner zich verzekerd weet van een veilige en warme omgeving waarin u gehoord wordt en uw wensen en behoeften serieus worden genomen. Voor minder doen wij het niet.

zorg-16

bewoner-09

‘Het is de KLM van de luchtvaart. Goede kwaliteit geeft bovenal een gevoel van veiligheid.’

Toen mijn vrouw overleed, besloot ik in overleg met mijn zoon om te verhuizen. We woonden tot die tijd in Amsterdam, maar mijn zoon wilde graag dat ik dichterbij hem kwam wonen. De keuze voor Vredenbergh was niet moeilijk. De appartementen zijn ruim en licht en er worden veel activiteiten aangeboden.

button-meer-weten-nvdkcihn2y6q5gcwt4t1tsffprpy0j7yhoyc0l1x5c

Onze zorgafdeling

Als u een WLZ indicatie ontvangt, kunt u een kamer op onze zorgafdeling op Lovensdijkstraat 7 aangeboden krijgen. Ons woon-zorgcomplex op Lovensdijkstraat 7 bestaat uit 102 appartementen waarvan 52 zorgappartementen. In deze zorgappartementen is 7 x 24 uur zorg georganiseerd. Huurt u een appartement op de 1/2,  3e of 4e etage, dan kunnen wij, indien gewenst, ook zorg- en dienstverlening aan huis bieden.

zorg-16