Altijd een glimlach

Als u bij ons komt wonen, is het fijn om vaste gezichten te zien. Dan weet u ook bij wie u met welke vraag terecht kunt. Zo kent u ons en wij kennen u. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen. Daarbij staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid voorop. Aandacht voor u als onze gast en bewoner, kwaliteit als het gaat om de dienstverlening die wij leveren en deskundig op ons eigen vakgebied. Of dit nu de zorg betreft, de beveiliging, de receptie of de horeca, wij werken altijd met hart en ziel. Want wij willen elke dag weer uw verwachtingen overtreffen. Dat lukt alleen als we het samen doen. Samen met u, maar ook samen als collega’s en samen met onze vrijwilligers. Binnen Vredenbergh investeren we dan ook veel in de ontwikkeling en groei van het team. Door elkaar te inspireren, vragen wij van onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Want alleen het beste is goed genoeg voor u.

medewerkers-hoekje

zorgverlening-01

“Het is fijn een steentje bij te kunnen dragen.”

We bieden hier een veelzijdig aanbod van woonmogelijkheden aan ouderen. Vredenbergh is een mooie en frisse plek om te werken en ik vind het fijn om er voor de bewoners te kunnen zijn. We bieden zorg op maat zodat zij zo lang als mogelijk zichzelf kunnen redden. Daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.

button-meer-weten-nvdkcihn2y6q5gcwt4t1tsffprpy0j7yhoyc0l1x5c

De werkdag van Patty

Benieuwd naar een werkdag van een verzorgende IG? Bekijk de video over de werkdag van Patty in woonzorgcentrum Vredenbergh Surplus Breda.